🆕 NOVIKY 🆕
😍😍
Nové modely vzorovanych pančuchových nohavíc z kolekcie Jeseň/Zima už v ponuke!! Pozrieť ponuku 😍😍
Logo
0 ks
za 0 €
Košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 24,99 € a dopravu máte ZADARMO
Novinky a zľavy na Váš email
Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ elektronického obchodu gatta.sk Jaromír Januš-DIOS so sídlom Jána Mičicu 270/12, 010 03  Žilina, IČO 31077374, zapísaný v ŽR Okresného úradu Žilina, č. 511-10697 (ďalej len "predávajúci" alebo "správca“) v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 General Data Protection Regulation (ďalej len „GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej len "Nariadenie"), spracúva osobné údaje.

 

I. KATEGÓRIE SPRACÚVANÝCH OSOBNÝCH ÚDAJOV:

  1. Osobné údaje, ktoré sa spracúvajú pri uzatvorení zmluvy/kúpy tovaru prostredníctvom gatta.sk - meno, priezvisko, fakturačná adresa alebo adresa bydliska, doručovacia adresa, telefónny kontakt, emailová adresa. V prípade ak zákazník použije na dokončenie nákupu platobnú kartu, spracúvajú sa údaje platobnej karty potrebné na dokončenie transakcie. Príjemcom týchto osobných údajov je aj spoločnosť zaoberajúca sa sprostredkovaním platieb (GOPAY s.r.o.), ktorá spĺňa bezpečnostné štandardy spracovania údajov platobných kariet. Právnym základov spracúvania osobných údajov je plnenie zmluvy.
  2. Pre účely priameho marketingu sú poskytované osobné údaje v rozsahu – meno a priezvisko, adresa bydliska, telefónny kontakt, emailová adresa. Právnym základov spracúvania osobných údajov je vyslovenie súhlasu dotknutou osobou. Dotknutou osobou je podľa zákona fyzická osoba, ktorej údaje Prevádzkovateľ spracúva.
    Na e-mailovú adresu, prípadne telefónne číslo môžu byť kupujúcemu zasielané novinky, zľavové kódy a iné obchodné správy, tento postup umožňuje § 62 odst. 3 z.č. 351/2011, o elektronických komunikáciách, ak ho kupujúci neodmietne. Tieto oznámenia možno kedykoľvek zrušiť zaslaním e-mailu alebo preklikom na odkaz v obchodnom oznámení – odhlásiť.
  3. Pre účely vytvorenia konta zákazníka sú poskytované osobné údaje v rozsahu – meno a priezvisko, adresa bydliska, telefónny kontakt, emailová adresa, história objednávok. Právnym základov spracúvania osobných údajov je vyslovenie súhlasu dotknutou osobou. Dotknutou osobou je podľa zákona fyzická osoba, ktorej údaje Prevádzkovateľ spracúva. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom zriadenie a administrácie užívateľského účtu a pohodlnejšieho nákupného zážitku.Dotknutá osoba poskytuje súhlas dovtedy, dokým nepožiada o zrušenie registrácie a/alebo tento súhlas neodvolá. Pokiaľ súhlas odvolá, konto zákazníka bude zrušené a jeho osobné údaje pre daný účel budú vymazané.

Predávajúci spracúva osobné údaje rovnako za účelom evidencie zmluvy a prípadného budúceho uplatnenia a obrany práv a povinností zmluvných strán.
Uchovanie a spracovanie osobných údajov je za vyššie uvedeným účelom kým bude trvať udelenie Vášho súhlasu, kým budeme mať oprávnený záujem na ich uchovaní alebo kým nám účinná legislatíva takúto povinnosť uloží, najviac však 10 rokov od realizácie poslednej časti plnenia podľa zmluvy, ak nevyžaduje iný právny predpis uchovanie zmluvnej dokumentácie po dobu dlhšiu.

  1. Sprostredkovatelia a príjemcovia osobných údajov: Vaše osobné môžeme poskytnúť iným spoločnostiam predovšetkým za účelom plnenia zmluvy a objednaných služieb. Týmito príjemcami sú predovšetkým dopravcovia, kuriérske služby, správca platobnej brány, orgány finančnej správy.
    - Slovenská pošta
    - Zásielkovňa
    - Gopay
  2. Spracovatelia osobných údajov: Osobné údaje pre tohto správcu spracúvajú tiež:
    1. Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR;
    2. Poskytovateľ služby Heureka, prevádzkovanej spoločnosťou Heureka Shopping s.r.o., sídlom Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín, ČR;

Osobné údaje nebudú odovzdané do tretích krajín mimo EÚ.

 

II. SÚBORY COOKIE A PODOBNÉ TECHNOLÓGIE

  1. Správca osobných údajov, ako prevádzkovateľ webovej stránky gatta.sk používa na tejto webovej stránke súbory cookies.
    Súbory cookies sú krátke textové súbory, ktoré webová stránka ukladá v návštevníkovom počítači a ktoré poskytuje internetový prehliadač zakaždým, keď sa používateľ na stránku vráti. Medzi tieto informácie patrí adresa IP, geografická poloha zariadenia, typ prehliadača, jazyk prehliadača, dátum a čas vašej požiadavky, časy vašich návštev, zobrazenia stránok a prvky stránok (napr. odkazy), na ktoré kliknete. Na poskytovanie online reklamy v našom mene môžeme využívať aj služby tretej strany.
    Štandardné webové prehliadače (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome a pod.) podporujú správu cookies. V rámci nastavenia prehliadačov môžete jednotlivé cookie ručne mazať, blokovať či úplne zakázať ich použitie, je ich možné tiež blokovať alebo povoliť len pre jednotlivé internetové stránky. Pre detailnejšie informácie, prosím, použite nápovedu vášho prehliadača. Cookies, ktoré sa zhromažďujú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.

    Pokiaľ bude mať váš prehliadač použitie cookies povolené, budeme vychádzať z toho, že súhlasíte s používaním cookies zo strany nášho servera a cookies našich spracovateľov.
    Súbory cookies sú použité na účely:
  • merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach;
  • základné funkčnosti webových stránok a ich vylepšenia.

    2. Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané službami:

  • Poskytovateľom služby Google Analytics, Google AdWords, Google Search Console, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;



III. PODĽA VŠEOBECNÉHO NARIADENIA O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV MÁTE PRÁVO:

  • požadovať od nás informáciu, aké Vaše osobné údaje spracovávame a dôvod ich spracovania,
  • na vymazanie osobných údajov - umožňuje vám požiadať nás o odstránenie osobných údajov, ak nie je dôvod na to, aby sme ich naďalej spracúvali,
  • namietať proti spracúvaniu vašich osobných údajov,
  • požiadať opravu osobných údajov (ak sú neúplné alebo nepresné),
  • odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa,
  • na prenosnosť údajov,
  • podať sťažnosť na dozorný orgán - dozorným orgánom pre oblasť ochrany osobných údajov je Úrad na ochranu osobných údajov,
  • zrušiť kedykoľvek zasielanie obchodných oznámení, ponúk (Newsletter).
Novinky, akcie a zľavy na Váš email
Nemusíte sa obávať, nebudeme Vás "spamovať". Z času na čas Vám zašleme info, čo je u nás nové. :)
  Zabezpečené online platby
@ 2022 gatta.sk
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk